اولین جلسه دبیرخانه دائمی سیاست‌های ابلاغی در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد


اولین جلسه دبیرخانه دائمی سیاست‌های ابلاغی در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد

اولین جلسه دبیرخانه دائمی سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در اولین جلسه دبیرخانه دائمی پیگیری سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی که با موضوع ارائه گزارش برنامه‌ها و اقدامات انجام شده حوزه‌های مختلف برگزار شد، افزود: مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری را جراحی بزرگ در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی دانست و گفت: بعد از چهل و اندی سال از استقرار نظام اسلامی و در گام دوم انقلاب اسلامی، این سیاست‌ها با درنظر داشتن دستاوردهای سالیان گذشته و مشکلات و کاستی‌های این حوزه و با شناسایی دقیق ریشه‌های اصلی کاستی‌های این حوزه، تدوین و ابلاغ شده است. هرچند ترمیم و اصلاح مسائل و چالش‌های حوزه رفاه و تأمین ‎اجتماعی کار آسانی نیست؛ اما با توجه به اینکه این سیاست‌ها با سطوح و جوانب مختلف زندگی مردم در ارتباط است، اگر به شکل صحیح و هدفمند این سیاست‌ها را اجرا کنیم، اقشار مختلف مردم، از دستاوردهای آن، منتفع خواهند شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت:در این سیاست‌ها، راهکارهای تحقق تأمین‌اجتماعی فراگیر و جامع در لایه‌های مختلف بیمه‌ای، امدادی و حمایتی مورد اشاره قرار گرفته و موضوعاتی چون فعالیت بیمه‌های تکمیلی و مازاد در کنار بیمه‌های پایه و با مشارکت ذی‌نفعان، لزوم پیش‌بینی منابع پایدار و اهمیت رعایت محاسبات بیمه‌ای در این سیاست‌ها مطرح شده است.

وی گفت: پیگیری سیاست‌های ابلاغی در سازمان تأمین‌اجتماعی منتهی به دو ماه یا شش ماه فرصت درنظر گرفته شده برای ارائه برنامه به مجلس نخواهد بود بلکه دبیرخانه مسئولیت پیگیری دائمی این سیاست‌ها را برعهده خواهد داشت چراکه به نظر می‌رسد پیگیری‌های موقتی و مقطعی، موجب شکست اصلاحات پیشین در حوزه تأمین‌اجتماعی شده است.

موسوی با اشاره به اینکه تحقق عدالت از اهداف عالیه سند سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی است و در تعریف برنامه‌ها و هر اصلاح و ترمیمی، غایت و ایده‌آل مدنظر باید دستیابی به عدالت باشد که در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بر آن تاکید شده است، افزود: استفاده از تجارب موفق بشری در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی باید در دستور کار دبیرخانه باشد و به الگوهای موفق کشورهای مختلف توجه شود. همچنین باید از دانش و نظرات صاحب‌نظران و اساتید دانشگاه و حوزه و نیز شرکای اجتماعی بهره بگیریم. همچنین باید یک پیوست فرهنگی و ارتباطی برای تبیین موضوع در افکار عمومی و رسانه‌ها تدوین شود.

در ادامه این جلسه، معاونان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در بخش تهیه برنامه اجرایی تحقق سیاست‎‌های ابلاغی تأمین‌اجتماعی ارائه کردند.


برچسب ها
 دبیرخانه   سازمان تامین اجتماعی   سیاست های ابلاغی   رهبری   موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی 

دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید.